Saturday, May 12, 2012

Očajni pokušaji Srpske Nemirne Stranke

Da ja imam bilo kakvu izvršnu vlast, izdao bih vrlo jasnu naredbu za hapšenje Tomislava Nikolića zbog pokušaja destabilizacije zemlje i potsticanja nemira u zemlji.  Jeste, sve stranke imaju svoje lopove i svašta se radilo.  I ajde da na izbornim mestima nije bilo posmatrača SNS.  Ali bilo ih je, 20,000 i svi su potpisali zapisnik.  
Četiri dana posle prvog kruga, Nikolić konačno shvata da mu je došao kraj i očajnički pokušava da izazove nešto u zemlji.
Govor mržnje nije ljudski niti zakonit, a Nikolić javno na televiziji podstiče baš to.
Sve što radi je kontraproduktivno i sve glasove koje je možda oteo od DS-a u prvom krugu, izgubiće u drugom krugu.  A biće u drugom krugu.  Jer inače krši ustav zemlje koji toliko puta pominje tokom godina.

A Vučića, njega su Beograđani odbacili kao papir od masnog bureka!!  Njega bih hapsio samo zato što me nervira na više nivoa!

Koja to NAPREDNA stranka zove narod da izađu na ulice i da protestuju kad više nemaju političkih načina za borbu!!!  
Žao mi je našeg naroda koji je prisiljen da ovo sluša, čita, gleda.  I pored toga što ne razumem kako je taj isti narod zaboravio šta su Toma i Ivica radili ovoj državi u 90-im godinama.  Žao mi je dobrog naroda koji samo hoće da živi.

No comments:

Post a Comment